Orari

Çdo ditë

09:00-17:00

Rreth Muzeut

Muzeu Dioqezan lind nga nevoja për të mbledhur, për të ruajtur dhe për ta bërë të disponueshme trashëgiminë historike në lidhje me fenë dhe kulturën e popullit shqiptar, që i referohet në mënyrë të veçantë zonës territoriale që bën pjesë në Arqidioqezën Shkodër-Pult.

Muzeu është një institucion i përhershëm, jo fitimprurës, qëllimi i të cilit është t`i shërbejë sa më mirë shoqërisë dhe zhvillimit të saj

Shfletoni seksionet e ndryshme të muzeut duke klikuar më poshtë. Ose na vizitoni çdo ditë, ora 09:00-17:00!

See Gallery

Bookshop

Mund të gjeni fletëpalosje, guida xhepi, kartolina dhe publikime të ndryshme

Shërbime edukative

Muzeu është i hapur për të ndërmarrë projekte specifik me ente të ndryshme.

Hapësira e Muzeut

Mund të bëhen kërkesa për vënien në dispozicion të hapësirave të muzeut

Abonohuni me email

Orari

Çdo ditë

09:00-17:00

Na kontaktoni

Sheshi Gjon Pali II

Shkodër, 4000

(+355) 67 555 2076

Muzeu Dioqezan Shkodër-Pult © 2021.Të gjitha të drejtat e rezervuara